Profiel

Zaakvoerder
Ons jonge bedrijf profileert zich als een dynamisch boekhoudkantoor met veel oog voor de specifieke vragen en problemen van de klant. De zaakvoerder heeft in zijn loopbaan ervaring opgebouwd in meerdere boekhoudkantoren en is aangesloten als Alumni bij een van de ‘Big Four’ kantoren. Door de grote variatie in het klantenbestand is de afgelopen vijftien jaar een ruime expertise opgebouwd. Alles wordt steeds in het werk gesteld om zelfs de meest veeleisende klant tevreden te houden. Dit wordt bereikt via een voornamelijk persoonlijke aanpak met regelmatig overleg waar nodig.

Focus
De focus ligt vooral op een bijzonder klantgerichte benadering, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitsvolle manier van werken aan een rechtvaardige en correcte prijs. Hiertoe wordt nog steeds veel tijd besteed aan opleiding en overleg met externe partners in de diverse deelgebieden van het beroep. 

Relaties
De goede samenwerking met hogescholen, beroepsverenigingen, advocatenkantoren, auditkantoren, verzekeraars, verscheidene ondernemingsloketten, sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen zijn een onmisbare hulp geworden om een correcte service te kunnen aanbieden. Voor alle duidelijkheid: om onze onafhankelijkheid te garanderen, ervaren wij geen commissies.

Exact Online
Exact Online

Exact Online is volgens ons de meest gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware.  Daarom raden wij dit zeker aan voor klanten die zelf voor de ingave van de boekhouding willen instaan. Het pakket biedt ruime mogelijkheden en wordt nog steeds volop verder uitgewerkt om in te kunnen spelen op de vele technologische ontwikkelingen die zich de laatste jaren aanbieden. Om deze ten volle te kunnen benutten is Profit & Tax referentieklant van Exact Online geworden. Hierdoor bent u er zeker van dat we voldoende vertrouwd zijn met alle functionaliteiten en u correct kunnen begeleiden.

Yuki

Met Yuki als boekhoudsoftware kan een groot deel van het inboekwerk via scanning geautomatiseerd worden. Op die manier hoeft er niet telkens een uitwisseling te gebeuren van documenten met de boekhouder. Met dit pakket werken we voor klanten die een korte opvolging wensen en/of die willen overschakelen naar een modernere manier van samenwerken met de boekhouder.

Codabox 
Codabox
Deze partner zorgt voor een vlotte aanlevering van coda-bestanden zodat zelfs de verwerking van bankverrichtingen vergaand geautomatiseerd raakt. Zij zorgen ervoor dat de contacten met de verschillende financiële instellingen hiervoor vlot en snel verlopen. Daarna worden de bestanden dagelijks rechtstreeks in de boekhoudsoftware opgeladen.

Cashaca

De betaalbare online oplossing voor wie geen geen volledige boekhouding nodig heeft maar enkel een overzicht van kosten en opbrengsten. Bedoeling is wel dat de documenten gescand worden en dus bewaard staan in het programma zelf

Klanten
Het kantoor heeft een mooi potentieel wat blijkt uit de constante groei. Het kantoor wordt stap voor stap uitgebouwd zodat de kwaliteit van het werk niet in gedrang komt. Naar de toekomst toe zullen bijkomende inspanningen geleverd worden voor een uitbreiding van de dienstverlening en een vernieuwende samenwerking met de klant. Hierbij wordt zeker ook aandacht besteed aan alle mogelijkheden en technieken die het beroep de laatste jaren in versneld tempo en veelal in positieve zin hebben laten evolueren.

Ons klantenbestand bestaat vandaag vooral uit:
- starters
- kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s)
- verenigingen zonder winstoogmerk (VZW’s)
- eenmanszaken
- vrije beroepen (advocaten, architecten, dokters, psychologen …)
- horeca 
- informatica
- garages
- bouwbedrijven (elektriciteit, verwarming, sanitair, schrijnwerk, dakwerken)
- verkoopcommissionairs
- groothandel
- kleinhandel
- ondernemers 
- (om onze discretieplicht te respecteren, geven we geen namen van klanten vrij en kunnen we bepaalde niche sectoren hier niet vermelden)